Sample playback not fully playing?

Having trouble with LMMS? Ask about it here.
Hey y'all,

So I've got a 12 second sample that I'm trying to incorporate into a track, but whenever I preview the sample on the side bar it doesn't play all the way. So, thinking it might be just a fluke I imported the sample into a sample track but that audio still cut short, it seems to cut off at around the 10 second mark, and I don't think the sample is too long because I've used longer samples.

I'm runninig LMMS 1.1.3 64 Bit!

Thanks for any help, it's appreciated! :)
MAKEOUTHILLXXX wrote:
Tue Nov 27, 2018 4:39 pm
Hey y'all,
Hi, Welcome to the Forum MAKEOUTHILLXXX !
Here are all important links:
http://lmms.io/forum/viewtopic.php?f=1&t=4740
-A few rules and useful forum instructions
sample seems to cut off at around the 10 second mark
::
I'm runninig LMMS 1.1.3 64 Bit!
Yes, 1.1.3 does not like win10, so i recommend an upgrade.
*Back-up your own stuff
*Un-install current installation
*(re)move the config dot-file
https://lmms.io/wiki/index.php?title=LM ... h_Settings
*download a fresh new installation-pack either x32 or x64 of
LMMS 1.2.0 RC7 Orange buttons!
https://lmms.io/download/#windows
Linux-users need the AppImage on the Linux-tab!
https://github.com/LMMS/lmms/releases/d ... 4.AppImage
*re-install as administrator and grant all users access

The fault is caused by a win10 sec. update from may -afair
This solved it, thank you so muchh!

Who is online

In total there are 14 users online :: 0 registered, 0 hidden and 14 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 146 on Mon Feb 04, 2019 8:56 am

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests