LMMS only plays a few seconds of samples before going mute

Having trouble with LMMS? Ask about it here.
I am fairly sure my file is corrupted, but I can open it just fine. The issue persists in .wav and .ogg formats. Please help me!
Is you're note long enough to play the full sample ?
My notes are long enough. Thanks for your input.
Humble Cracker wrote:
Thu Aug 15, 2019 10:07 pm
only plays a few seconds of samples before going mute
So notes are ok, but how is the settings for the envelope
If you have abrupt decay, then the note goes mute
https://lmms.io/wiki/index.php?title=Wo ... Filter_tab
If thats not the reason, then please try a different AFP and also a different project

Also please post your:
* OS (+service-pack-version)
* lmms version
* lmms sound device chosen
* hardware specification (ram & soundcard is the most important)

Besides that, since you are new in Forum
Welcome Humble Cracker!
Here are all important links:
http://lmms.io/forum/viewtopic.php?f=1&t=4740
-A few rules and useful forum instructions
All of my other projects work. I tried exporting the project as a .wav and .ogg file and both had the same issue in Audacity and Groove. I have no FX at all on the track. I am on 1.1.3 and it does not matter what sounds I use, the issue still occurs.
Wat is you're OS, and why are you using such an old version of LMMS?
Yeah. Lmms 1.2.0 is out now.
Feel free to check it out. :)

Who is online

In total there are 15 users online :: 0 registered, 0 hidden and 15 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 238 on Wed Oct 23, 2019 11:40 am

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests